Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Wonen / Bouwen en verbouwen / Vlaamse energielening en Limburgse renovatielening

Vlaamse energielening en Limburgse renovatielening

Lenen aan 0% of 1,5% interest dankzij de Vlaamse energielening en de Limburgse renovatielening

 

Met slimme investeringen zoals isolatie of een zuinige verwarmingsketel kan je je energiekosten doen dalen en je wooncomfort verhogen. Misschien wil je ook iets aan je woning vernieuwen maar heb je niet meteen het budget voor handen? Dankzij een voordelige lening aan 0% of 1,5% interest kan je je projecten toch realiseren.

 

Wie gebruikmaakt van deze leningen, krijgt altijd gratis én onafhankelijk advies. Je betaalt geen dossierkosten en vervroegd terugbetalen kan ook zonder extra kosten. Een professionele adviseur staat je met raad en daad bij en helpt je met het kiezen van aannemers en het bestuderen van offertes. Ook krijg je advies over het aanvragen van premies. Zo ben je zeker dat je slim investeert en snel de voordelen van je investeringen zal voelen. In je woning én in je portemonnee.

 

Om in aanmerking te komen voor een lening met 0% interest (Vlaamse energielening) moet je voldoen aan één van de volgende voorwaarden:

 

  • verhoogde tegemoetkoming
  • beschermde afnemer
  • een gezamenlijk belastbaar inkomen dat lager dan of gelijk is aan € 31 550, verhoogd met € 1 650 per persoon ten laste.

 

Je kan in dat geval maximum € 15 000 lenen aan 0% interest. Je moet wel minstens de helft van het geleende bedrag gebruiken voor energiezuinige maatregelen. De terugbetaaltijd is maximum 10 jaar.

 

Wie niet in aanmerking komt voor een lening aan 0% interest, kan nog altijd een voordelige lening met gratis en onafhankelijk advies krijgen aan 1,5% interest via de Limburgse renovatielening. De enige voorwaarde is dat de woning die gerenoveerd wordt in Limburg ligt. Met de Limburgse renovatielening kan je tot maximum € 30 000 lenen. Ook hier is de terugbetaaltijd maximum 10 jaar.

 

Meer informatie? www.energiehuislimburg.be, info@energiehuislimburg.be of via het telefoonnummer 089 77 81 29.

 

Energiehuis Limburg is een initiatief van de Vlaamse overheid en wordt vormgegeven door Stebo vzw. Het begeleidt en ondersteunt iedereen die vragen heeft over energie, premies, voordelige energieleningen, de digitale meter, ... Maar ook bij het aanvragen en vergelijken van offertes, voor tips bij een renovatie en ondersteuning bij het aanvragen van premies kan energiehuis Limburg helpen. In iedere gemeente is er een woon- en energieloket waar inwoners in contact kunnen komen met het energiehuis Limburg.

 

Wil je meer weten? Kom gerust naar het woonloket (di nm: 14-18 uur).

 

 

klimaat_neutraal
gaoz_logo_quadri

Woonloket As

Gemeentehuis As

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 As

 

T | 089 65 45 75

E | info@woneningaoz.be

Elke dinsdag van 14.00 - 18.00 uur

www.woneningaoz.be

 

OPGELET! Gesloten op dinsdag 14 & 21 juli 2020