Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Uitdatabank

Uitdatabank

‘UiT in As’ is de nieuwe activiteitenkalender op deze gemeentelijke website. Hij wijst je de weg naar je favoriete tentoonstelling, sportevenement, fuif of cursus. Kortom de inspiratiebron voor je vrijetijds- en culturele leven! Surf dus snel naar www.uitinas.be! Je kan ook de activiteiten van je eigen vereniging toevoegen.

De gemeente As is sinds kort lid lid van het UiTnetwerk van CultuurNet Vlaanderen. Dankzij deze samenwerking verschijnen alle activiteiten (sport, jeugd, vrijetijd, toerisme, cultuur, …) in onze gemeente die ingevoerd zijn in de UiTdatabank in diverse agenda’s.

Een kleine inspanning met een grote return!

Maximale zichtbaarheid voor jouw activiteiten in As? Het kan als je invoert in de UiTdatabank. Met dit project wil Vlaanderen het cultuur- en vrijetijdsaanbod op een meer effectieve en gecoördineerde manier bekendmaken en promoten. De databank verzamelt het vrijetijdsaanbod en biedt het zo vindbaar mogelijk aan. 

  • in de agenda op www.as.be;
  • in het maandelijks infoblad info kort en in de info As;
  • andere websites zoals www.uitinvlaanderen.be;
  • kranten;
  • tijdschriften;
  • KetNet;

Een lijst van alle partners kan ja nakijken op www.allesoveruitdatabank.be/partners

Wie invoert in UiTdatabank, haalt er veel UiT!

Voer gratis en snel jouw publieke activiteiten in op www.UitTdatabank.be! Invoeren in de UiTdatabank is echt kinderspel.

 

 

Dienst Communicatie

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 As

 

T  089 39 10 23

E communicatie@as.be

› meer info

v_UiTinAS_rood_web.png