Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Tickets & inschrijvingen / Vrijetijdsaanbod

Vrijetijdsaanbod

Hier kan je inschrijven voor activiteiten van de jeugd- en sportdienst voor kleuters, kinderen en volwassenen.

IN DE RECHTERKOLOM VIND JE DE ACTIVITEITENPROGRAMMA'S DIE IN DE SCHOLEN BEDEELD WERDEN. >>>>

 

VRIJETIJDSAANBOD

Vrijetijdsaanbod is een verzamelnaam voor alle activiteiten van de jeugd- en sportdienst waar kleuters, kinderen en volwassenen kunnen deelnemen. De kosten voor deze activiteiten kan je fiscaal aftrekken. Het fiscaal attest wordt bij inschrijving automatisch aangemaakt en kan je raadplegen nadat je bent ingelogd met jouw gezinsaccount. Het voordeel van deze module is het feit dat je met één gezinsaccount kan inschrijven bij IBO Peter Pan en voor activiteiten van de jeugd- en sportdienst. Heb je dus al een gezinsaccount aangemaakt voor gebruik te maken van IBO Peter Pan, dan kan je simpelweg met dat account inschrijven voor activiteiten van de  jeugd- en sportdienst.

 

HELP!

In de rechterkolom op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten van de jeugd- en sportdienst. Indien er een nieuw programma in de scholen verdeeld wordt kan je het hier ook nog eens nakijken.

Ook vind je hier een korte en uitgebreide handleiding voor het geval het aanmaken van de gezinsaccount niet lukt. Uiteraard kan je ook altijd terecht bij de betrokken dienst voor hulp of informatie!

 

INSCHRIJVEN

Weet je voldoende? Dan ben je slechts een klik op de knop hieronder verwijderd van een leuke vrijetijdsbesteding! De module opent in een nieuw venster zodat je bijvoorbeeld tijdens de inschrijving het grabbelAS-programma of de handleiding digitaal kan raadplegen.

 

schrijf online in