Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Jeugd / Jeugdaanbod / GrabbelAS
GrabbelAS

GrabbelAs is een initiatief van de jeugddienst en vindt plaats tijdens de schoolvakanties uitgezonderd de Kerstvakantie. Het is een uitgebreide menukaart van verschillende leuke activiteiten en uitstappen voor kinderen van de lagere school. Met de lidkaart, die je voor 4 euro kan kopen bij de jeugddienst, krijg je toegang tot het menu. Deze lidkaart is een volledig kalenderjaar voor elke grabbelactiviteit geldig en kan aangekocht worden bij de eerste activiteit waarvoor het kind zich wil inschrijven. Ook als je kind bij Peter Pan verblijft kan het daar opgehaald of teruggebracht worden voor en na de grabbelactiviteit.

Deelnemen

  • Programma

    We trachten telkens om een zo gevarieerd mogelijk programma op te stellen waaruit de kinderen zelf een keuze kunnen maken. Ongeveer een maand voordat de vakantie van start gaat wordt het grabbelASprogramma verdeeld in de scholen.

 

Activiteitenprogramma Pasen 2018

 

  • Inschrijven

    Je kan je vanaf nu volledig online inschrijven en betalen. Dit is een geautomatiseerd systeem. Na de inschrijving, moet je betalen en is jouw plaats gereserveerd

    Schrijf je nu online in

LOGO_GRABBELAS_recht (Custom)

Jeugddienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 08

F  089 39 10 01

E jeugd@as.be 

› meer info