Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Cultuur / Activiteiten / Kunstmarkt 2021

Kunstmarkt 2021

Jaarlijks vind je rond het gemeenschapscentrum De Drieschaar in As talrijke kleurrijke kraampjes vol creatieve spullen: de Kunstmarkt.

 

De Kunstmarkt van As wil kunstenaars en creatieve personen de kans geven om op een laagdrempelige manier naar buiten te komen met hun creaties. Het is een markt waar je kan kennismaken met een waaier aan kunstdisciplines.

Je treft er onder andere schilderijen en houtsnijwerk aan, maar ook handgemaakte sieraden, keramiek, glaskunst, vilt, ... noem maar op!

 

Verschillende standhouders houden ook een demonstratie of bieden een workshop aan waarbij zowel kinderen als volwassenen kunnen proeven van een of andere kunstvorm.

Als kers op de taart wordt de markt opgeleukt met live muziek én je kan terecht in het gezellige openluchtterras voor een lekker glaasje, een ijsje of stukje taart.

 

WANNEER

15 augustus 2021, doorlopend van 11 tot 17 uur

 

PRIJS STANDHOUDER

  • Voor € 30 voorzien wij voor u een marktkraam van 4 meter lengte, met luifel.
  • Standhouders kunnen desgewenst ook een eigen marktkraam meebrengen. Ze betalen dan een bijdrage van € 7 per lopende meter, met een maximum van € 30.
  • Standhouders die ter plaatse een workshop organiseren of die door de werkgroep worden geselecteerd betalen geen standgeld.

Meer info over de voorwaarden lees je in het reglement standhouder Kunstmarkt

 

DEELNEMEN ALS STANDHOUDER

Ben jij actief in één van deze kunstvormen? Schrijf je dan snel in als standhouder via het online inschrijvingsformulier. Er kan worden ingeschreven tot 1 juli 2021, met een maximum van 50 standhouders.

 

PROCEDURE

Na je aanvraag krijg je een schriftelijke bevestiging van je deelname. De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het standgeld.

LogoKunstmarktDEF

Cultuurdienst

Dorpsstraat 1 bus 1

3665 AS

 

T  089 39 10 17

F  089 39 10 01

E cultuur@as.be

› meer info