Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Onze gemeente / Bouw mee aan As 2.024

Bouw mee aan As 2.024

Tegen 2019 maakt de nieuwe legislatuur een meerjarenplan op. Als eerste bouwsteen voor dit meerjarenplan willen we als gemeentelijke administratie een analyse maken van de huidige situatie in As. Op basis van een vragenlijst krijgen we een globaal beeld van wat er leeft in As. Vervolgens worden de resultaten uitvoerig besproken tijdens gesprekstafels waar jij natuurlijk ook hartelijk welkom bent!

 

De uiteindelijke resultaten worden nadien door de gemeentelijke administratie gebundeld in een ‘inspiratienota’. Deze nota is één van de pijlers voor de opmaak van een nieuw gemeentelijk meerjarenplan en wordt afgegeven aan alle lokale politici.

Vragenlijst

Tegen 2019 moet de nieuwe legislatuur een meerjarenplan opmaken. Als eerste bouwsteen van dit meerjarenplan willen we als gemeentelijke administratie een analyse maken van de huidige situatie in As. Op basis van bijgevoegde vragenlijst krijgen we een globaal beeld van wat er leeft in As.

 

knop nu invullen 

Gesprekstafels

Vervolgens worden de resultaten uitvoerig besproken tijdens gesprekstafels waar jij natuurlijk ook weer hartelijk welkom bent! Heb je zin om samen met ons de thema’s nog verder uit te diepen, neem dan deel aan de gesprekstafels en schrijf je snel in.

 

knop nu inschrijven 

 

campagne 2.024