Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Nieuwsberichten 2017 / As organiseert haar 3de kunstmarkt op zondag 6 augustus

As organiseert haar 3de kunstmarkt op zondag 6 augustus

Op 6 augustus vind je rond het gemeenschapscentrum in As, tijdens de derde kunstmarkt, een 30-tal kleurrijke kraampjes vol creatieve spullen. Tussen 11.00 en 17.00 uur kan je er kennismaken met een waaier aan kunstdisciplines. Je treft er onder andere schilderijen en houtsnijwerk aan, maar ook handgemaakte sieraden, keramiek, glaskunst, vilt, ... noem maar op! 

 

Verschillende standhouders houden ook een demonstratie of bieden een workshop aan waarbij zowel kinderen als volwassenen kunnen proeven van één of andere kunstvorm.

 

De markt wordt bovendien opgeleukt met live muziek én je kan terecht in het gezellige openlucht-terras voor een lekker glaasje, een ijsje of stukje taart.

 

De schoolkinderen van As kregen de kans om, onder begeleiding van kunstenaar Luc Hamblok, een eigen kunstwerk te maken die allemaal een eigen plekje krijgen op de kunstmarkt. Om 16.00 uur volgt een prijsuitreiking voor de beste kunstwerkjes.

 

De kunstmarkt van As is een organisatie van de dienst cultuur van As, in samenwerking met de culturele Raad en met kunstenaar Jan Latinne. Bij slecht weer gaat de markt door in het gemeenschapscentrum.

 

Voor meer informatie kan je terecht bij Annie Nouwen van de dienst toerisme:

T| 089 39 10 86

E| annie.nouwen@as.be

 

Foto: Kunstenaar Jan Latinne tijdens de kunstmarkt 201

Jan Latinne tijdens kunstmarkt

logo kunstmarkt