Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ 2020 / Plantjesweekend: Koop een plantje, help een handje!

Plantjesweekend: Koop een plantje, help een handje!

Koop een azalea en steun kankerpatiënten en hun naasten

 

Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiënten en hun naasten. Al is een traditionele verkoop door de vele vrijwilligers vanwege corona deze keer jammer genoeg onmogelijk. Het wordt dus een fikse uitdaging om de azalea’s dit jaar aan een nieuwe eigenaar te helpen. Die uitdaging gaat Kom op tegen Kanker aan door zijn vermaarde azalea’s voor het eerst enkel online te verkopen, makkelijk en veilig.

 

Wil jij er samen met Kom op tegen Kanker voor zorgen dat de zorg voor de vele duizenden kankerpatiënten kan blijven doorgaan? Surf tussen dinsdag 1 en zondag 20 september naar plantjesweekend.be en bestel een azalea (€ 7). Of vraag ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil kopen en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je de leveringskost en je ecologische voetafdruk. Je vrienden en familie pikken het plantje daarna bij jou op of jij bezorgt het hen. Zelf kun je de azalea’s gratis afhalen bij een afhaalpunt van vrijwilligers (21-30 september), bij een Aveve (26-30 september) of tegen een kleine meerprijs bij je thuis laten leveren.


Op vrijdag 18 september kun je je bestelling ook op het gemeentehuis in As afhalen (9-12 uur en 14-16 uur).

 

Met de opbrengst van het Plantjesweekend realiseert Kom op tegen Kanker broodnodige steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten. Zo is de azalea het enige plantje dat je koopt voor iemand anders, maar houdt voor jezelf.

 

Koop een plantje, help een handje!Plantjesweekend.jpg