Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Leven & Welzijn / Senioren / Activiteitenaanbod / Dorpsrestaurant

Dorpsrestaurant

vanaf januari 2016 zal Arbeidskansen vzw elke vrijdag een dorpsrestaurant organiseren in taverne “De Kolonie”. De dienst welzijn stopt dus na 6 jaar met haar dorpsrestaurant!

In die 6 jaar hebben we heel veel zin mensen samengebracht in een ontspannen en gezellige sfeer! Die trend zal zeker verdergezet worden in de schitterende locatie van de Kolonie.

Je bent nu iedere woensdag en vrijdag  om 12.00 uur welkom in taverne "de Kolonie".

 

Wat?

Een dorpsrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen, gezond, gezellig en goedkoop eten. Op die manier willen we mensen in een ontspannen sfeer dichter bij mekaar brengen en trachten het dorpsgevoel te versterken. Voor oudere mensen is het een mogelijkheid om langer thuis zelfstandig te blijven wonen of om het isolement te doorbreken

 

Voor wie?

Alle inwoners van As zijn welkom, ongeacht de leeftijd, geslacht, afkomst of achtergrond. Het speelt geen rol of je graag (nieuwe) mensen ontmoet, eens niet voor jezelf wil koken, niet graag afwast, eens graag uit eten gaat, .... Iedereen heeft wel zijn eigen reden om een bezoekje te brengen aan het dorpsrestaurant.

 

Praktisch

De prijs is € 7.5 voor een soep, hoofdgerecht en dessert. Inschrijven is verplicht!

>> Info & inschrijving

Inschrijven bij Arbeidskansen VZW
T | 089 56 85 65