Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Stand van zaken

Op 7 mei zal fase 1 van de werken in de Hoogstraat  (van aan de Nieuwheidestraat tot Dorne) afgewerkt zijn.  De aannemer zal dan met fase twee (Nieuwheidestraat tot Smeetsbergstraat) beginnen.

 

Omleiding

Dit zal voor de omwonenden van dit deel van de Hoogstraat en voor diegenen die langs een omleidingsweg wonen hinder met zich meebrengen.  De betrokken bewoners van de Hoogstraat krijgen nog een apart schrijven vanwege de aannemer inzake het verloop van de werf.  Er wordt steeds getracht de toegang tot de woningen maximaal te verzekeren.

 

Ook de omleiding wordt aangepast volgens het plan dat je hier kan bekijken!

Er is een aparte omleiding voorzien voor  De lijn en voor vrachtvervoer (+3,5 ton).  Voor personenwagens en lichte vracht wordt er – voor het doorgaand verkeer -  met twee routes gewerkt, telkens in één richting (van Dorne naar As en van As naar Dorne).

Uiteraard zullen we de verkeersafwikkeling van nabij opvolgen en bijsturen waar nodig.

 

 

Wij hopen de werken tegen eind augustus te beëindigen waarna iedereen kan genieten van een mooi ingerichte weg met veilige fietspaden.

 

Voor vragen zijn dan kan je steeds terecht bij de toezichter (Willy Van Roten - 0476 42 83 61), de schepen van Openbare Werken (Jo Santermans - 0477 65 81 97)  of rechtstreeks bij de aannemer (Patrick Frusch - 0471 90 03 01).

Milieu & Openbare Werken

Ambachtslaan 17

3665 AS

 

T  089 39 10 85

F  089 39 10 79

E milieu@as.be

› meer info