Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

Woonzorgcentrum Pallieter

Diensten - Overige diensten
Woonzorgcentrum Pallieter is zeer landelijk gelegen, vlakbij de kerk van Ter Heide, op een boogscheut van een grootwarenhuis en tevens is er voor het rusthuis een bushalte voorzien. Alle kamers zijn ruim en kunnen ingericht worden met eigen meubeltjes. Alle bewoners mogen gebruik maken van de gezellige leefruimte waar dagelijks begeleide activiteiten worden georganiseerd. Op de kamers beschikt men over een koelkast, TV- en telefoonaansluiting, aparte badkamer met WC, lavabo en in de tweepersoonskamer is er een zitbad voorzien.
Contactgegevens

Steenweg 191

3665 As


T 089 65 99 08

F 089 65 99 13

E-mail: info@wzcpallieter.be

Openingsuren
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag: