Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

Podoloog

Vrije beroepen - Overige vrije beroepen
voetverzorgingen, het dunner frezen van kalk- of schimmelnagels, verwijderen van eksterigen met de frees (dit is pijnloos!), het vervaardigen van silicone-ortheses (bv. bij terugkerende eksterogen, klauwtenen, ...), nagelbeugels ter voorkoming van ingroeiende nagels, aanbouwen van een nagel wegens trauma (uitgevallen of beschadigde nagel) dmv een gelnagel, ... kortom alle huid- en nagelproblemen zijn bij een podoloog aan het juiste adres.
Contactgegevens

Vera Bark

Zander Leënstraat 18

3665 As


T 089 86 85 95 / GSM: 0478 80 34 77

E-mail: verabark@hotmail.com

Ondernemersnummer: 0875.640.675

Openingsuren
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag: