Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

Elevation

Diensten - Zakelijke dienstverlening
ELEVATION = IT for better business ERP, CRM, BI & SOCIAL MEDIA Professioneel advies, gerichte coaching of compleet management. Versterken van uw business software portfolio is ons vak. Onze experts en ervaringsdeskundigen helpen u met: - selectie van nieuwe software oplossingen ... passend voor uw business - implementatie van software applicaties ... met garantie op succes - optimalisatie van bestaande business software ... voor een hoger rendement ELEVATION = wij brengen uw bedrijf naar een hoger level
Logo

Contactgegevens

Kris Sleurs

Schuttenbergstraat 5

3665 As


T 0471 61 09 82

Website: http://www.elvn.eu

E-mail: info@elvn.eu

Openingsuren
maandag: 9.00u - 17.00u
dinsdag: 9.00u - 17.00u
woensdag: 9.00u - 17.00u
donderdag: 9.00u - 17.00u
vrijdag: 9.00u - 17.00u
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten