Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

CwC-Opleidingen

Andere
CwC ontwikkelt en verzorgt trainingen in software.

Binnen de ICT verzorgen wij trainingen voor kantoorgebruikers, ontwerpers binnen de design, media en internet aanverwante ontwikkelingen. Dit voor zowel starters als gevorderde deelnemers. Al deze trainingen zijn erop gericht u binnen een bedrijf effectiever en efficiënter te laten functioneren. Ongeacht het marktsegment waarin u werkzaam bent. Zodat we op het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis kunnen en tijd besteden aan de dingen die ons écht gelukkig maken. We verzorgen de trainingen op een van onze of uw locatie (in-company). Komen we naar u, nemen we zelf alle hardware mee. Dat wil zeggen dat wij de notebooks en beamer voor onze rekening nemen, u zorgt voor de ruimte en het meubilair. (Zorgt u nog voor koffie en/of thee, nemen wij overheerlijk snoepgoed mee!) De tariefstelling is hoe dan ook altijd hetzelfde, of we de training bij ons of bij u verzorgen!
Logo

Contactgegevens

Boshoekstraat 28  3

3665 As


T 089 35 74 57 / GSM: 0479 71 52 00

Website: http://www.cwc.be/

E-mail: info@cwc.be

Openingsuren
maandag: 09:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten