Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

Fask BVBA

Bouw - Electriciens
Algemene elektriciteitswerken, Industriële automatisering

Wij plaatsen niet alleen nieuwe systemen en installaties, maar helpen u ook uit de nood. Heeft een zekering het begeven? Is de bedrading doorgebrand? Vinden er onverklaarbare stroomstoringen plaats in bepaalde ruimtes?

Wij helpen u van het begin tot het einde van uw project. Van hardware installatie tot bordenbouw. Wij zijn thuis in verschillende markten en industrieën: voeding, afvalverwerking, automobielindustrie, chemische industrie, milieu- en waterzuiveringsinstallaties, staalindustrie, ...
Logo

Contactgegevens

Pieter Liebens en Jan Liebens

Steenweg 53  2

3665 As


T 0474/ 89 28 70

Website: http://www.fask.be

E-mail: pieterliebens@fask.be

Ondernemersnummer: 0657.753.238

Openingsuren
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag: