Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Bedrijvengids

Bedrijvengids

As is een kleine gemeente zonder echte industrie. Toch zijn er heel wat leuke winkels, gezellige cafés, trendy handelszaken en tal van KMO's.
Deze on-line bedrijvengids is een website die voor iedereen 24/7 vrij toegankelijk is. 

De representativiteit van deze gids is afhankelijk van de input van de bedrijven. Wij passen enkel aan indien er wijzigingen worden doorgegeven.

Zoek je een zelfstandige?

Je kan op verschillende manieren zoeken in het aanbod van deze bedrijvengids. Zoeken op trefwoord, categorie of alfabetisch is mogelijk. 

Ben je een zelfstandige?

Ben je een zelfstandige en vind je je bedrijf niet terug in de lijst of moeten de gegevens aangepast worden, doe dat dan met één van onderstaande formulieren.

Tuinkaffee Bistro & Shop

Horeca - Restaurants en andere eetgelegenheden
Het Tuinkaffee is een sfeervolle bistro waar je kan genieten van een lekker kopje koffie, een hartig ontbijt of een heerlijke lunch. Ook voor een aperitiefje kan je bij ons terecht. Onze gerechten worden met veel plezier geserveerd binnen een gezellige omkadering. Nog op zoek naar een leuk geschenk? Of wil je jezelf eens verwennen? Neem dan zeker een kijkje in onze Tuinkaffee Shop met authentieke voedingsproducten, unieke dranken en decoratieve musthaves.
Logo

Contactgegevens

Jasmien Lathouwers

Bevrijdingslaan 157

3665 As


T 089/ 44 02 50

Website: http://www.tuinkaffee.be

E-mail: info@tuinkaffee.be

Ondernemersnummer: BE0701714034

Openingsuren
maandag: 9u -18u
dinsdag: 9u - 18u
woensdag: 9u - 18u
donderdag: 9u - 18u
vrijdag: 9u - 18u
zaterdag: 9u - 18u
zondag: gesloten (uitzonderlijk open op 11 november, 2 december en 16 december)