Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Vier Carnaval in As / Carnavalstoet

Carnavalstoet

Zondag 18 februari 2018

14.30 uur

Organisatie:

CV Orde der Asserbakken vzw

Opstelling

vanaf 12.30 uur op de André-Dumontlaan, Dorpsstraat en Bevrijdingslaan

Route (gewijzigde route)

Start op de bevrijdingslaan (Kruispunt Kerkstraat) Bilzerweg, Eikenstraat, Beukenstraat, Steenweg terug op de Dorpsstraat

Mobiliteit

Dit evenement zal uiteraard hinder veroorzaken aan het normale verkeer.

  • Er is op de route een verbod voor alle verkeer met uitzondering van prioritaire voertuigen op de eerste zondag na Aswoensdag vanaf  12.30 uur tot 18.00 uur voor het gedeelte André Dumontlaan vanaf kruispunt Ziepstraat tot Dorpsstraat, de Nieuwebeekstraat, de Dorpsstraat, de Kerkstraat, de Bevrijdingslaan, de Bilzerweg vanaf het kruispunt Berkenstraat tot rotonde, de Beukenstraat, de Eikenstraat, de Steenweg vanaf het kruispunt met de Berkenstraat.

 

  • Ter hoogte van het kruispunt Bevrijdingslaan-Steenweg zal de Steenweg afgesloten worden met uitzondering voor plaatselijk verkeer.

 

  • De rijbaan zal afgesloten worden: Bevrijdingslaan aan de rotonde Hoogstraat, de Bilzerweg aan het kruispunt met de Berkenstraat, de Steenweg aan het kruispunt met de Berkenstraat, de Schansdijkstraat, de André Dumontlaan ter hoogte van het kruispunt met de Ziepstraat. Tevens worden alle kleinere zijwegen die uitkomen op de route afgesloten.

 

  • Er zal een stationeer- en parkeerverbod ingesteld worden van 13.00 uur tot 18.00 uur in de in art. 1 genoemde straten.

 

De hele stoet wordt begeleid door de politiediensten. tevens worden omleidingswegen aangegeven.

 

kinderstoet2014 

 

 

 

vlag asserbakken