Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Vrije Tijd / Feestcomité
Feestcomité

Wat

Samenstelling

Activiteiten

Wat 

Het gemeentelijk feestcomité organiseert in samenwerking met het gemeentebestuur allerlei evenementen en feestelijkheden op het grondgebied van onze gemeente.

Het feestcomité komt regelmatig samen om de organisatie van verschillende activiteiten te coördineren. Geen stijve vergaderingen waar de voorzitter spreekt en de leden luisteren, maar leuke en gezellige avonden die meestal afgesloten worden rond een glaasje.

Heb je zin om ook lid te worden van ons feestcomité?
Neem dan contact op met de voorzitter, Pascal Aendekerk, via e-mail pascal.aendekerk@icloud.com. Hij zal je graag meer vertellen over het leukste comité van As!

Samenstelling

Hier vind je de huidige samenstelling van het gemeentelijk feestcomité.Het Feestcomité bestaat vooral uit een enthousiaste groep vrijwilligers, maar ook uit schepenen, gemeenteraadsleden en de cultuurbeleidscoördinator.

 

Pascal Aendekerk

Voorzitter

Hilde Jaeken

Penningmeester

Veerle Vangompel

Cultuurbeleidscoördinator / Secretaris

Marc Bergmans

Schepen

Marijke Jaeken

Vrijwilliger

Sonja Peeters

Vrijwilliger

Veerle Hubrechts 

Vrijwilliger 

Georgette Van Treek 

Vrijwilliger  

 Activiteiten

1. Asda kermist

2. Asda zingt

 

1. Asda kermist

Het Feestcomité organiseert dit jaar voor de eerste keer 'Asda kermist' op de openingsavond van de kermis.
Dit jaar vindt 'Asda kermist' plaats op zaterdag 10 september 2016.

Tussen 17 uur en 18 uur kunnen de kinderen een tekening afgeven aan het standje van het feestcomité. Om 18 uur vindt de prijsuitreiking plaats. 

Het feestcomité voorziet daarnaast om 20.30 uur één gratis glaasje cava of fruitsap en om 21 uur een kort vuurwerk van ongeveer 15 minuten.

 

2. Asda zingt

Al jaren organiseert de gemeente As het laatste weekend voor Kerstmis een kerstmarkt op het Kerkplein. Traditiegetrouw opent het Feestcomité het feestweekend met het zangfeest 'Asda zingt'. We nodigen iedereen uit om bekende liedjes luidkeels mee te zingen onder professionele muzikale begeleiding. Uiteraard zorgen we ondertussen ook voor de nodige drank om de keel te smeren, dit alles tegen heel schappelijke prijzen.Dit jaar vindt het zangfeest plaats op vrijdag 16 december 2016 in een verwarmde tent op het Kerkplein.Op zaterdag is er dan de jaarlijkse kerstmarkt en op zondag sluit de sportraad het feestelijk weekend af met een kerstrun.