Direct naar hoofdmenu / zoekveld
/ Leefomgeving / As 2020 / De Stroomlijners
De Stroomlijners

Doe mee en laat je stroomlijnen!

 

varkentje

 

 

Wil jij minder betalen voor je elektriciteitsverbruik? En je energiefactuur afslanken zonder aan comfort in te boeten?

Dat kan!

De Stroomtrainers organiseren een tweede run voor een gratis huisbezoek. Hij/zij geven je tips om slim om te gaan met je huishoudelijke toestellen. Van wassen op lagere temperatuur tot energiezuinige frigo’s, van was drogen op het rek tot sluipverbruik voorkomen: De Stroomlijner helpt je om met een minimum aan investeringen al onmiddellijk geld te besparen.

 

Alle info op de website

Wil je weten hoeveel jij verbruikt met jouw elektrische toestellen? Verslinden sommige toestellen energie? Wil je een infosessie bijwonen? Heb je meer achtergrondinformatie nodig? Surf dan naar www.destroomlijners.be. Op de website kan je ook berekenen hoeveel winst je kan maken door slim om te gaan met elektriciteit!

 

Advies op jouw maat

Weet je zelf niet goed waar beginnen? Heb je graag hulp bij het energiezuiniger maken van je woning? Reserveer via www.destroomlijners.be een gratis huisbezoek aan van een van onze Stroomtrainers. Deze energiedeskundige overloopt bij jou thuis de mogelijke besparingen die jij kan realiseren met eenvoudige tips en slimme keuzes. Deze actie loopt van november 2015 tot mei 2016.

 

Een provinciale campagne

Onze gemeente zet haar schouders mee onder de ‘De Stroomlijners’ en moedigt gezinnen aan om slim om te springen met hun elektriciteitsverbruik. Gedeputeerde voor Leefmilieu Ludwig Vandenhove: ‘Limburg  klimaatneutraal is ons streefdoel. Elektriciteit besparen is hiervoor absoluut noodzakelijk. Met de Stroomlijners wil de provincie gemeenten ondersteunen om op lokaal vlak werk te maken van een ambitieus klimaatbeleid’.

 

In samenwerking met:

bbl dubolimburg logo kleur Infrax logo ECOLIFE logoLogo vormingplus Limburg blok voor extern gebruikklimaat neutraal provincie Limburg logo quadri